Nu tijdelijk:

Snel je rijbewijs halen?

Deze supersnelle 21 daagse cursus geeft je de gelegenheid in korte tijde je rijbewijs te halen.Ideaal als je in je vakantie je rijbewijs wilt halen.Wil je binnenkort starten met een 21 daagse cursus? Spreek dan nu alvast je intake af,zodat je snel kunt starten!

Je rijbewijs in 21 dagen

Bij de 21 daagse cursus is het wenselijk dat je al voordat je begint al in het bezit bent van het theorie certificaat. Je praktijkexamen wordt bij aanvang van de cursus direct aangevraagd bij het CBR .Tijdens deze unieke 21 daagse cursus maak je vanaf je eerste rijles al kennis met de instructiewijzer en de instructieonderdelen die op het examen gevraagd kunnen worden.

Kosten 21 daagse spoedcursus rijbewijs

Tarieven

Autorijles al vanaf € 58,- (bij het kopen van een lespakket)

Op deze pagina kun je de kosten voor de rijlessen per onderdeel bekijken. Als je wilt weten wat je rijbewijs halen in totaal gaat kosten, dan raden we je aan om een proefles te nemen. Tijdens deze proefles kijken wij hoeveel lessen jij nodig hebt om je rijbewijs te halen. Op dit manier kunnen we een persoonlijk rijlessen pakket gaan samenstellen en zo kom je erachter wat het rijbewijs halen gaat kosten. Slaag je onverhoopt niet na het aantal geadviseerde rijlessen? Dan betalen wij je eerste herexamen. Dat is de Bani Examengarantie!

Ontvang een persoonlijk lesadvies

 Een proefles autorijden is ideaal om kennis te maken met de werkwijze van de BANI Rijschool. Bij ons ontvang je gericht advies en kun je rijlessen volgen op een wijze die bij jou past. Wil jij onze rijschool proberen om met succes je rijbewijs te halen? Kom gerust bij ons langs
Misschien wil je al ongeveer weten hoeveel lessen nodig zijn. De indicatietabel is een handig hulpmiddel hiervoor, maar houd in je achterhoofd dat het altijd een inschatting is.

Type leerling

Aantal rijlessen

Wonderkind 25 tot 30 lessen
Vlotte leerling 30 tot 36 lessen
Gemiddelde leerling 36 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 58 lessen

Intake( verplicht)  120 minuten 110-

Bel mij terug