Bani Rijschool

Dat begint al met de intake. Na de intake weten we precies hoeveel lessen een cursist nodig heeft. Hierna wordt in nauw overleg met de cursist het lestempo bepaald en kan zelfs het examen al gepland worden.

De omvang van Verkeersschool Bani waarborgt het nakomen van afspraken. Wanneer een instructeur door omstandigheden, bijvoorbeeld ziekte of vakantie, geen les kan geven wordt dat opgevangen door een collega waardoor geen vertraging voor de cursist ontstaat.

Bani voordelen

  • Alle afspraken staan helder omschreven in onze lesvoorwaarden. Je ontvangt daarvan een exemplaar voordat je met de opleiding begint.
  • Je sluit met ons een lesovereenkomst af waarin jouw opleiding met ons wordt afgestemd. Zo is altijd duidelijk wat er is afgesproken.
  • Jouw opleiding is naar wens in te delen; compact of in een rustig tempo. We adviseren je vooraf een (vrijblijvende) intake te doen, zodat je precies weet wat je talenten zijn.
  • Je leert rijden volgens de richtlijnen die met BOVAG en CBR zijn afgestemd. Zo kom je tijdens het praktijkexamen nooit voor verrassingen te staan.
  • Jouw instructeur maakt gebruik van een inzichtelijke orderingenkaart,zodat je precies weet wat je hebt geleerd, welk niveau je hebt en wat er nog geleerd dient te worden.

Bel mij terug